„Jucătorii care au venit în această campanie de iarnă nu au costat niciun franc”

28 Feb. 2012, 16:18 Bursa transferurilor

Președintele celor de la Alro Slatina, Jane Nițulescu, vrea să elimine orice speculație legată de cheltuirea unor sume de bani pe transferurile realizate în această iarnă. Oficialul clubului a precizat că toți jucătorii au venit liberi de contract.

Gabriel Velcovici, Boroiban, Săceanu, Savu, Boboacă, Vuculescu sunt jucătorii transferați în această iarnă de Alro Slatina. De asemenea, pe lista de achiziții se află portarul sârb, Goran Cokorilo, a cărui legitimare este incertă din cauza că nu a făcut dovada unor documente privind rezilierea contractului cu clubul din Polonia, unde a evoluat în ultima perioadă. Toți acesti jucători au venit gratis. Asta susține președintele clubului de la Alro, Jane Nițulescu, care a dorit să elimine orice speculații legate de acest subiect.

„Toți jucătorii care au venit în această campanie de iarnă, începând din decembrie până acum, nu au costat niciun franc. Sunt jucători care au venit liberi de contract. Să nu se mai facă tot felul de supoziții”, a precizat Nițulescu.

„Transferurile realizate din 2010 nu au costat nici 30.000 de dolari”

Mai mult decât atât, președintele celor de la Alro Slatina, a declarat că de la venirea sa toate transferurile efectuate s-au ridicat undeva la suma de 30.000 de dolari. În plus, Nițulescu a precizat că clubul aluminist are de încasat bani din transferul unor jucători.

„În general, în vara lui 2010 și până acum, transferurile pe care le-a făcut clubul CS Alro Slatina, aducându-se peste 30 de jucători, nu au costat mai mult de 30.000 de dolari. În vară, când am venit atunci, a trebuit să schimbăm multe și au fost niște probleme cu jucătorii pe care trebuia să-i aducem. Clubul are luat bani de pe urma unor jucători care au plecat, spre exemplu de la Constanța, dar sunt treburile noastre”, a mai adăugat președintele celor de la Alro Slatina, Jane Nițulescu.

Cazul jucătorilor sechestrați de ANAF se judecă pe 6 martie

Pe lista de sechestru a ANAF ca urmare a datoriilor pe care Victoria Brănești le are către stat, portarul celor de la Alro George Savu și mijlocașul la închidere a celor de la FC Olt Slatina Augustin Chiriță și-au depus memorii la comisiile FRF pentru a deveni jucători liberi.

Cazul acestora se va judeca pe data de 6 martie, ceea ce înseamnă că cei doi vor putea fi legitimați până la startul returului.

„Cazul jucătorilor de la Victoria Brănești, pentru că sunt mai mulți în aceeași situație, se va judeca pe data de 6 martie. Decizia nu poate fi decât favorabilă, iar comisia nu poate da alte termene, pentru că jucătorii s-au înțeles pe cale amiabilă privind rezilierea contractului cu clubul”
, a precizat Jane Nițulescu.

Sursa: Gazeta Nouă

28 Feb. 2012, 16:18 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă