Jianu, pe lista lui „Vioară” în cazul în care Pantelie și Pârvu pleacă

Jianu, pe lista lui

Rămași fără George Bârsănel, iar cum Cristian Pantelie și Lucian Pârvu sunt aproape deciși să plece de la Gloria Buzău, antrenorul Viorel Ion caută jucători care să completeze lotul. Printre cei vizați pentru a întări atacul este fostul jucător al Unirii Slobozia, Marius Jianu (foto).

Fundașul Bârsănel și-a reziliat contractul cu echipa buzoiană din motive financiare, cât și din lipsa motivației după trei ani petrecuți la Gloria. Atacantul Pantelie vrea să se întoarcă acasă și să angajeze în Armată și să mai joace doar ocazional la Granitul Babadag, din Liga a IV-a Tulcea, în timp ce mijlocașul Lucian Pârvu se gândește serios să revină acasă, în Oltenia.

Totuși, sansabuzoiana.ro scrie că mai există ceva șanse ca cei doi să se răzgândească în urma unei noi discuții cu „Vioară”. În caz contrar, în zilele următoare, este așteptat la negocieri atacantul Marius Jianu (26 ani), care s-a despărțit în această iarnă de Unirea Slobozia.

Fostul jucător al Săgeții și al Viitorului luase în calcul în această iarnă și un transfer la Dunărea Călărași, însă totul a căzut după ce oficialii echipei din Liga 3 i-au cerut mai întâi să dea probe. În prima parte a sezonului din Liga 2, Jianu a marcat patru goluri pentru Unirea.

„E greu, situația este cea care este, așteptăm să vedem mâine (n.r. astăzi) ce hotărâre au luat Pantelie și Pârvu, eu sper să-i convingem să mai joace măcar până la vară”, a declarat, pentru sansabuzoiana.ro, antrenorul Viorel Ion.

Tot la capitolul transferuri, Gloria Buzău a reușit să-l convingă pe mijlocașul Mugurel Dedu, fost ultima dată la CSMS Iași, să semneze un contract cu ei.

Foto: Petronel Tudor

Pe aceeași temă