Jianu a semnat cu ALRO! „Voi evolua pentru o echipă care își dorește performanță”

27 Jun. 2012, 13:48 Bursa transferurilor
Jianu a semnat cu ALRO!**

Înainte de încheierea sezonului, oficialii de la Alro au renunțat la serviciile lui Coman, Mircea Voicu și Răducu.

Prin plecarea lui Mircea Voicu, aluminiștii se debarasau de singurul slătinean de la echipă, deși componența lotului, în majoritate din jucători craioveni, nu a fost văzută cu ochi buni de suporteri. Liber de contract, un slătinean se întoarce acasă. Marius Jianu, care săptămâna trecută și-a reziliat contractul cu echipa finanțată de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța, a ajuns la un acord cu Alro Slatina. Jucătorul de 24 de ani a semnat un contract pe doi ani cu gruparea slătineană.

„Am semnat luni cu Alro. Este pentru prima dată când voi juca la o echipă din Slatina. Mă întorc acasă și mă bucur că voi evolua pentru o echipă care își dorește performanță”, a spus Marius Jianu.

„Nu este greu să negociezi cu Nițulescu”

Jucătorul susține că nu a fost greu să negocieze cu președintele executiv de la Alro, Jane Nițulescu, și că întreaga discuție a durat doar 20 de minute. „Ne-am înțeles foarte repede, nu este greu să negociezi cu președintele de la Alro, Jane Nițulescu. Toată discuția a durat 20 de minute. Pe 2 iulie o să merg la reunirea lotului echipei Alro”, a adăugat jucătorul.

Acesta a început fotbalul la Sporting Slatina, unde antrenor i-a fost Marius Popa, plecând în scurt timp la Școala de Fotbal „Gică Popescu” Craiova, apoi la Prefab Modelul, echipă pentru care a evoluat trei sezoane. În perioada 2008-2009, jucătorul a evoluat la Internațional Pitești, echipă alături de care a promovat în Liga I, la Pitești rămânând până în 2010, când a semnat cu Săgeata Năvodari.

În iarnă, Marius Jianu a semnat cu Viitorul Constanța, însă slătineanul a evoluat puțin pentru echipa care în această vară a promovat în Liga I.

Sursa: Gazeta Nouă

27 Jun. 2012, 13:48 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă