Alex Grigoraș, ofertat de Farul: „În cazul unui proiect serios, n-ar zice nu”

Alex Grigoraș, ofertat de Farul:**

Trei dintre jucătorii pe care FC Farul dorește să-i achiziționeze, atacantul Marius Jianu, fundașul stânga Alexandru Giurgiu și portarul Bogdan Olaru, au ajuns la Constanța și s-au și pregătit cu „marinarii”.
 
Discuții sunt și cu alte două vârfuri, Alexandru Grigoraș și Cristian Pantelie. În vârstă de 25 de ani, Alexandru (fost junior al Farului și fiul antrenorului Petre Grigoraș) a activat ultima dată la FC Brașov, club de care s-a despărțit de câteva zile. „Oficialii Farului i-au făcut o ofertă lui Alex. Acesta încă nu a dat un răspuns, însă, în cazul unui proiect serios, n-ar zice nu. În principiu, ar dori să se întoarcă la Farul, club la care a jucat de la nouă ani”, a declarat Petre Grigoraș, dorit și el de conducerea Farului, în staff-ul tehnic. Cristian Pantelie (29 de ani) a mai jucat la Farul, inclusiv în Liga 1.
 
Astăzi, se va stabili și ce vor face „marinarii” mâine, în ce privește jocul de la ora 10.00. Dacă nu se va perfecta o întâlnire cu o echipă de Liga a IV-a din județul Constanța, va avea loc un meci-școală, găzduit de terenul sintetic din complexul sportiv al Farului.

Sursa: Ziua de Constanța

Pe aceeași temă