Jianu a confirmat așteptările! Dumitrescu și-l dorește la FC Argeș

26 Jul. 2012, 15:15 Bursa transferurilor
Jianu a confirmat așteptările!** Dumitrescu și-l dorește la FC Argeș

În meciul de ieri de la Sfântu Gheorghe, cu CS Voluntari, scor 0-1, an­tre­­norul Viorel Dumitrescu i-a tes­­tat pe atacantul Marius Jianu, ve­nit de la Viitorul Constanța, și pe fun­dașul central Ionuț Neagu, de la echipa de Liga a III-a Chi­mia Brazi. Prin­cipalul argeșe­ni­lor a fost mulțumit de randa­men­tul pe care l-a dat vâr­ful con­s­tăn­țenilor, care a mai evo­luat și la Interna­țio­nal Curtea de Argeș, și speră ca șefii clubului să se în­țe­leagă cu jucătorul.

Deși a fost dorit la FC Olt după ce semnase un ALRO, jucătorul de 24 de ani nu a rămas la echipa pregătită de Dan Oprescu. Pe lângă FC Argeș, atacantul susține că mai are ofertă și de la CS Mioveni.

„Am avut o discuție cu cei de la FC Argeș și m-au chemat vineri la antrenament. Atunci vom discuta și detalii contractuale. Am fost sunat și de cei de la CS Mioveni, voi avea o discuție și cu reprezentanții divizionarei B, urmând să iau o decizie zilele acestea”, a spus Marius Jianu pentru Gazeta Nouă.

Doar o zi liberă

Fotbaliștii alb-violeți vor avea doar o zi liberă după revenirea din cantonamentul de la Sfântu Gheorghe, unde s-au antrenat timp de o săptămână. Antrenorul Viorel Dumitrescu i-a chemat pe elevii săi la antrenament. Piteș­te­nii încearcă să dispute sâm­bă­tă un meci de verificare cu o e­chi­­­pă de Liga a III-a, adversarul urmînd să fie stabilit în aceste zile.

Amical cu FC Olt

Jucătorii de la FC Argeș vor dis­puta săptămîna viitoare cel mai important amical din aceas­tă perioadă de pregătire. Piteș­te­nii vor întâlni miercuri pe FC Olt, co­le­ga de serie care în a­ceas­tă va­ră a fuzionat cu ALRO Slatina. Conducătorii celor două cluburi vor stabili în aceste zile lo­cația și ora de disputare a a­cestui meci.

Sursa: Curierul Zilei

26 Jul. 2012, 15:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă