Jerry Gane, noul antrenor al echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Dulcea ar putea rămâne și el în staff

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Jun. 2016, 20:56 Actualizat: 26 Jun. 2016, 20:58 Bursa transferurilor
Jerry Gane, noul antrenor al echipei CSM Râmnicu Vâlcea.  Dulcea ar putea rămâne și el în staff

Ionel „Jerry” Gane (44 ani) este antrenorul ales de către conducerea CSM Râmnicu Vâlcea pentru a pregăti echipa în sezonul viitor al Ligii 2. Doljeanul a antrenat în a doua parte a sezonului trecut echipa de Liga 1 Petrolul Ploiești.

Negocierile cu Gane s-au finalizat sâmbătă seara, iar din aceste zile se va creiona campania de transferuri, mai ales că toți seniorii din lotul care a încheiat sezonul trecut sunt la final de contract. Jerry Gane a mai fost dorit la CSM în urmă cu ceva timp.

După ce a condus echipa în play-out-ul sezonului trecut, Adrian Dulcea nu va rămâne pe același post, dar va primi o ofertă de a continua în staff-ul tehnic. Fostul atacant al Argeșului, născut la Călimănești, nu are licența necesară pentru a pregăti echipe din eșalonul secund, iar oficialii CSM-ului nu își doresc să intre în controverse legate de dreptul acestuia de a sta pe bancă.

În cariera sa, Ionel Tersinio Gane a mai antrenat echipele FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, CS Turnu Severin, CS U Craiova și Petrolul Ploiești.

Articol scris de Adi Georgescu

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Jun. 2016, 20:56 Actualizat: 26 Jun. 2016, 20:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă