Izvoranu și-a pus semnătura pe contractual cu CSM: „Am venit să joc fotbal și să promovăm”

Fundașul central Silviu Izvoranu (31 ani) a semnat luni seară un contract valabil pe un an cu CSM Râmnicu Vâlcea, acord care se prelungește automat în cazul promovării.

Apărătorul care și-a încheiat contractual cu CS U Craiova a trecut chiar la rivala din sezonul trecut, Vâlcea. „Acesta este fotbalul, azi ești la o echipă, mâine la alta, important este să faci o treabă bună acolo unde joci. Nu pot spune că nu îmi pare rău că nu am rămas la Craiova, au fost niște discuții, niște probleme personale, așa a fost să fie și acum sunt la Vâlcea. CSM putea promova din sezonul trecut, poate i-a lipsit și puțin noroc” a spus Izvoranu.

Fundașul central anticipează o luptă strânsă în Seria de Vest pentru singurul loc promovabil. „Eu am venit la Vâlcea să joc fotbal și să promovăm. Am venit și pentru Erik, este un antrenor tânăr. Anul trecut l-am prins doar o etapă la Craiova după care a trebuit să plece, însă îl cunoșteam demult. Vâlcea este formația orașului, are o echipă bună de Liga a II-a și poate promova în sezonul viitor. Chiar dacă Timișoara are un buget mai mare, nu asta contează în fotbal, iar pe lângă Poli și Vâlcea, mai sunt și alte echipe bune în această serie. Totul va depinde însă doar de noi” a mai afirmat gălățeanul.

Silviu Izvoranu a mai evoluat în cariera sa la Oțelul Galați, Poli AEK Timișoara, Dinamo București, Universitatea Cluj, Volyn Luțk (Ucraina) și CS U Craiova.   
Tot de la Craiova a mai ajuns în această vară în Zăvoi și mijlocașul Enache Câju, iar recent a ajuns la antrenamente și Ionuț Stancu, jucător în privința căruia se va lua o decizie zilele următoare.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: csmrmvl.ro

Pe aceeași temă