Ivan, împrumutat de Drobeta la Minerul Mehedinți

15 Jul. 2009, 14:52 Bursa transferurilor
Ivan, împrumutat** de Drobeta la Minerul Mehedinți

După un sezon în care a jucat doar zece meciuri la FC Drobeta, Iulian Ivan a decis să dea curs propunerii venite din partea echipei de Liga a III-a, Minerul Mehedinți, pregătită de fostul internațional Flavius Stoican.
 

„M-am înțeles pentru un sezon cu Minerul Mehedinți. Am considerat că e mai bine să plec. La Drobeta nu s-a prea contat pe mine și am simțit că așa se va întâmpla și în noul campionat. Nu avea rost să mai treacă încă un sezon în care să joc o dată la câteva etape și atunci pe finalul jocului”, a pus Iulian Ivan.

 

Atacantul de 23 de ani nu consideră un pas înapoi venirea la Minerul, echipă care are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a. „Chiar dacă voi juca acum în Liga a III-a, am venit la o echipă care trage la promovare, iar diferența nu este așa mare. Îmi doresc să ajut la îndeplinirea obiectivului, să joc în fiecare etapă și să marchez cât mai multe goluri. N-am reușit la Drobeta sezonul trecut, dar e greu atâta timp cât joci câteva minute în meciurile în care ești folosit din când în când. Nu mi s-au dat prea multe șanse nici după ce mi-ai revenit în urma accidentării”, a precizat Ivan.

 

În primul sezon de Liga a II-a al echipei severinene, care fusese preluată imediat după promovare de Marian Bucurescu, Iulian Ivan a debutat tocmai în etapa a opta și a jucat per total numai în 15 meciuri, dar a marcat de 5 ori. Deși cu Iulian Mihăescu la timonă evoluase în primele trei etape ale ediției 2008-2009 și părea să-și găsească locul, Ivan a suferit o ruptură de ligamente chiar în meciul cu Minerul Mehedinți, contând pentru turul IV al Cupei României, și a ratat restul turului. Revenit pe gazon în iarnă, Ivan (foto, în stânga) n-a intrat în vizorul lui Eugen Neagoe și a mai jucat, doar de șapte ori, după plecarea lui „Geană”,  când pe banca tehnică a revenit, pentru ultimele 13 etape, președintele executiv Vasile Mănescu, cel care promovase de fapt echipa în Liga a II-a.

 

În cele doar 451 de minute bifate per totalul sezonului recent încheiat, Ivan n-a reușit să marcheze, iar revenirea lui Marian Bucurescu la FC Drobeta l-a convins că trebuie să-și găsească o echipă la care să joace. Ivan și Bucurescu mai lucraseră împreună și în turul sezonului 2006-2007, la defuncta Prefab Modelu.

 

„Ivan a fost și accidentat o bună perioadă. Acum îl vom da la Minerul că să poată juca mai mult”, a spus președintele executiv Vasile Mănescu despre atacantul provenit de la GP Craiova.

 

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

15 Jul. 2009, 14:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă