Iulian Vladu întărește lotul Pâncotei: „Ne poate ajuta în cele două etape și în play-out”

Iulian Vladu întărește lotul Pâncotei:**

Liber de contract după despărțirea de CSMS Iași și după ce Claudiu Niculescu a decis să nu-l mai păstreze, chiar de ziua sa, în lotul echipei CS Mioveni, Iulian Vladu și-a găsit un nou club unde să evolueze. Mijlocașul născut în Caracal s-a înțeles cu președintele formației Șoimii Pâncota, Pavel Piroș, și va fi testat pe tehnicianul Ionuț Popa înainte de a semna un contract valabil până în vară.

Jucătorul de 33 de ani ce are meciuri în Liga 1 cu CS Mioveni și CSMS Iași poate fi folosit atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș. „E un caracter deosebit, are o personalitate bună și ne poate ajuta în cele două etape și în play-out. Eu îmi doresc să avem o colaborare cât se poate de bună. A mai fost sub comanda profesorului Ionuț Popa. Vrem neapărat să-l vedem la lucru în meciul de mâine, cu Șoimii Lipova”, a declarat Piroș pentru sportarad.ro.

Vladu va debuta în tricoul echipei din Pâncota în amicalul de la Lipova, iar sâmbătă, pentru că Șoimii stă în campionat, va evolua într-un nou test, de această dată cu UTA II.

Pe aceeași temă