Iulian Tameș a semnat cu CS Mioveni

25 Jan. 2012, 18:37 Bursa transferurilor
Iulian Tameș** a semnat cu CS Mioveni

Mijlocașul Iulian Tameș a semnat, miercuri, din postura de jucător liber, un contract valabil un an și jumătate cu gruparea CS Mioveni.

Fotbalistul, care și-a reziliat la sfârșitul săptămânii trecute contractul cu divizionara secundă FC Timișoara, poate pleca însă la finalul actualului sezon la o altă echipă din Liga I dacă formația argeșeană retrogradează.

Președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a declarat, miercuri, că transferul lui Iulian Tameș este un câștig pentru echipă. „Ne-am înțeles cu Iulian Tameș și de azi (n.r. – miercuri) este în cantonament la Sinaia. A semnat pe un an și jumătate, însă la vară avem renegociere, în funcție de liga în care ne vom afla. În plus, dacă la vară va avea o ofertă din Liga I și noi retrogradăm poate pleca. Este un câștig pentru echipă pentru că sunt puțini conducători de joc ca el în Liga I”, a spus Olteanu.

În vârstă de 33 de ani, fostul dinamovist Iulian Tameș a mai jucat în județul Argeș pentru formațiile ARO Câmpulung și FC Argeș.

Sursa: Mediafax

25 Jan. 2012, 18:37 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă