Ionuț Stancu va fi adversarul Slatinei

28 Jul. 2012, 11:31 Bursa transferurilor
Ionuț Stancu va fi adversarul Slatinei

Fostul căpitan al celor de la Alro a semnat un contract pe două sezoane cu CS Mioveni. Stancu crede că actuala echipă FC Olt nu are nicio legătură cu formația care a reprezentat județul în ultimele ediții de campionat.

După despărțirea de Alro, Stancu ar putea reveni pe stadionul „1 Mai” din postura de adversar al noii echipe a județului. Fotbalistul ce a evoluat pentru formații ca Universitatea Craiova sau Rapid București a ajuns la o înțelegere cu CS Mioveni, grupare care a retrogradat din Liga I. Ionuț Stancu crede că întoarcerea la Slatina nu-i va trezi prea multe amintiri, în condițiile în care, spune el, actuala FC Olt nu are legătură cu Alro.

„Echipa de acum nu are nicio treabă cu echipa din trecut, în afară de câțiva jucători care în momentul ăsta se mai află acolo și sunt și prietenii mei. Nu cred că au nicio legătură, pentru că oamenii care sunt în acest moment sunt oamenii de la altă echipă și n-au nicio legătură cu fenomenul. Cred că singurele persoane care în acest moment au legătură cu acest club Alro sunt președintele Stănescu și vicepreședintele Ciugulea”

Stancu mulțumește suporterilor pentru susținerea din sezonul precedent, dar și pentru faptul că aceștia ar fi vrut să evolueze în continuare la Slatina.

„Mă bucur că oamenii aceștia și-ar fi dorit să continui. La momentul respectiv și eu mi-aș fi dorit într-o anumită măsură și în anumite condiții să continui la Slatina. Nu s-a putut. Din punctul meu de vedere, oamenii ăștia care sunt alături de echipă, care nu vin în număr foarte mare, dar pun suflet și au fost alături de noi chiar în momentele în care nu au fost cele mai bune rezultate” Pentru neîndeplinirea baremului în Liga I, CS Mioveni va începe ediția de campionat 2012-2013 cu o penalitate de 13 puncte. Stancu speră ca la finalul sezonului, formația argeșeană să se claseze în primele opt locuri ale seriei.

Sursa: Olt TV

28 Jul. 2012, 11:31 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă