Ionuț Radu, prima achiziție a Sebișului

Mihai Andries 17 Jun. 2014, 11:57 Bursa transferurilor
Ionuț Radu,** prima achiziție a Sebișului

Terminând pe poziția secundă în seria a 5-a a ligii secunde, Național Sebiș speră că Federația îi va găsi un loc în eșalonul secund, în locul formațiilor cu probleme financiare. În acest sens, s-a și făcut o cerere oficială, un prim răspuns urmând să vină pe 28 iunie, după ședința de Comitet Executiv.

Dar, gruparea de pe malul Crișului Alb nu pierde timpul și a demarat campania de achiziții. Primul fotbalist care a semnat cu sebișenii este Ionuț Radu (23 de ani), fotbalist care a înscris cinci goluri în tricoul celor de la Metalurgistul Cugir în stagiunea de primăvară a Ligii a III-a. Masivul atacant a fost format de Corvinul Hunedoara, grupare pentru care a evoluat în liga secundă la 16 ani, după care s-a transferat în Italia, la Potenza, Chievo Verona și Palermo. Radu a venit sub comanda lui Marius Opric de la CS Oșorhei și s-a remarcat în destule întâlniri.

„Are un fizic impunător, dar știe foarte bine și cu mingea. L-am urmărit cu atenție la Cugir, e un fotbalist care ne va ajuta indiferent de liga în care vom evolua”, susține Adrian Abrudean.

Acesta va avea o săptămână caldă la Sebiș din punct de vedere al achizițiilor. „Până vineri, sîmbătă, ar trebui să mai batem palma și cu alți jucători. Timpul e scurt până la reluarea pregătirilor, când vrem să știm în proporție de 70-80% pe cine vom conta sezonul viitor. Sperăm să ne înțelegem inclusiv cu fotbaliștii care au evoluat la noi, dar nu mai au contracte cu Sebișul. Sunt trei-patru și pe această listă”, a mai explicat „Știli”, care a programat reunirea lotului în prima săptămână a lunii iulie.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 17 Jun. 2014, 11:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă