Antrenorul Marius Opric s-a despărțit oficial de Metalurgistul Cugir

Mihai Andries 13 Jun. 2014, 20:46 Stiri
Antrenorul Marius Opric** s-a despărțit oficial de Metalurgistul Cugir

În cursul zilei de astăzi s-a oficializat despărțirea antrenorului Marius Opric de Metalurgistul Cugir, tehnicianul hunedorean punându-și în practică intențiile ce putea fi anticipate încă după ultima etapă. În momentul de față, variantele la îndemnă sub Drăgana sunt ex-uniristul Stelian Gherman, fără angajament, care și el a fost în „cărți” vara trecută, dar și Costel Pană, secundul fratelui său la Metalul Reșița în retur.

Opric a preferat să renunțe

„Ne-am strâns mâinile în condiții civilizate. Am fi dorit să continuăm colaborarea, dar asta este. Există regrete din partea noastră, însă îi respectăm opțiunea și am rămas în relații foarte bune. În viitorul apropiat căutăm să rezolvăm chestiunea băncii tehnice, ne gândim la soluții”, a afirmat președintele Ciprian Pahone. „Etapa Metalurgistul a fost un an bun, dar cu un final care nu l-am dorit. Deocamdată am o altă afacere și în viitorul apropiat nu-mi doresc să mai pregătesc vreo echipă. Ne-am bătut la promovare, dar, din păcate n-am reușit. Motivele sunt mai multe, dar eu sunt principalul vinovat că nu s-a reușit”, a spus Marius Opric.

Alexandru Pelici nu exclude posibilitatea

„Am cunoscut oamenii care se ocupă de fotbal la Cugir. Nu exclud o asemenea posibilitate, dar sunt sub contract cu FC Bihor încă un sezon. Dacă se schimbă ceva în conducerea orădeană, iar noul președinte nu ar dori să mai continuăm, atunci iau în calcul oportunitatea de a activa la Metalurgistul”, a afirmat Alexandru Pelici.

Metalurgistul Cugir a terminat pe poziția a 3-a la finele primului sezon petrecut în eșalonul terț, deși a intrat în play-off din fotoliul de lider. Această dezamăgire vine pentru Marius Opric după ce și în campionatul precedent a ratat promovarea cu FC Hunedoara.

Sursa: Ziarul Unirea

Mihai Andries 13 Jun. 2014, 20:46 Stiri
Pe aceeași temă