Pandurii, la primul transfer! Mijlocașul repatriat făcuse parte dintre jucătorii care au refuzat să intre pe teren în repriza secundă a meciului cu ASA Târgu Mureș

Pandurii, la primul transfer!** Mijlocașul repatriat făcuse parte dintre jucătorii care au refuzat să intre pe teren în repriza secundă a meciului cu ASA Târgu Mureș

După doi ani, perioadă în care a jucat pentru Ripensia Timișoara și Metalurgistul Cugir, mijlocașul Laurențiu Lucian Tudor (21 de ani) a revenit la Pandurii, echipă la care a debutat în Liga 1. Acesta a semnat cu clubul gorjean un contract valabil până la 30.06.2020 și speră ca, la finele sezonului viitor, să revină cu Pandurii pe prima scenă a fotbalului românesc. Echipa din Târgu Jiu se află însă în insolvență și se confruntă cu grave probleme financiare.

„Mă bucur că am revenit acasă. Pandurii este clubul care m-a format ca fotbalist și mă bucur că am onoarea să joc din nou pentru această echipă! O să muncesc foarte mult să îmi ajut echipa și sper ca în următorii ani să ducem din nou Pandurii acolo unde îi este locul, în Liga 1!”, a spus jucătorul de 21 de ani.

Pe 18 decembrie 2016, Laurențiu Tudor fusese titular în meciul cu cântec de la ASA Târgu Mureș, la pauză căruia jucătorii de la Pandurii au refuzat să mai revină de la cabine, pe motiv că terenul era înghețat și le punea în pericol integritatea. După acel gest, echipa din Târgu Jiu a fost penalizată cu trei puncte, sancțiune care s-a dovedit a fi decisivă la finele sezonului respectiv, în care Pandurii a retrogradat în ultima etapă, după ce au pierdut cu 2-1 la FC Botoșani.

Dodoi e accidentat!

Aproape de un transfer, dar sub formă de împrumut, este și Gabriel Dodoi, atacant ajuns iarna trecută, chiar de la Pandurii, la CFR Cluj, echipă care l-a trimis ulterior la Sepsi Sfântu Gheorghe. Dodoi a revenit însă accidetat la Târgu Jiu și nu se știe când va reveni pe gazon și nici perioada împrumutului la Pandurii.

Nerefăcut este și Andrei Șendroiu, care n-a bifat decât șase jocuri în tur.

Operat de apendicită, fundașul Daniel Ciobanu va rata începutul părții a doua a sezonului.

Astfel, după cantonamentul efectuat pe plan local și încheiat vineri, antrenorul Adrian Bogoi îi mai are la dispoziție doar pe Alexandru Oprița, Mihai Cotolan – Nicolae Cotolan, Robert Gheorghe, Milos Draca, Robert Lică, Laurențiu Tudor, Alexandru Trancă, Andrei Blejdea, Rareș Cristea (sosit în probe de la U Craiova CS), Alexandru Vasilescu, Cristian Raiciu, Alexandru Vodă, George Tudoran, Patrick Popescu și juniorii Ovidiu Rasoveanu, Iulian Măicăneanu, Robert Dănescu, Marius Almic,  Alexandru Teodosescu (p), Adrian Tănăsoiu și Sebastian Safta. Primii trei juniori menționați, care evolueză la grupa de republicani U19 a clubului Pandurii, au și debutat în tur la prima echipă.

Miercuri, cu începere de la ora 15:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, Pandurii va susține al doilea amical al iernii. Adversară va fi ACSO Filiași, ocupanta locului 10 din Seria 3 a Ligii 3. În primul test, disputat miercurea trecută, echipa lui Bogoi a dispus cu 2-1 de CNS Cetate Deva.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă