Ionuț Radu a debutat cu gol la Sebiș: „Am venit aici să joc titular meci de meci”

Născut pe 17 august 1991, atacantul Ionuț Radu a înscris la primul său meci în tricoul Naționalului. Puternicul vârf de atac a debutat la 17 ani în liga secundă, la Corvinul 2005 Hunedoara, apoi a petrecut câțiva ani în străinătate. Mai întâi în Italia, la AC Potenza, în Liga III, apoi câte șase luni la echipele „primavera” ale lui Chievo și Palermo. Mai are o experiență de un an în Republica Moldova, la Rapid Chișinău și Nistru Otaci, a făcut parte și din lotul Ceahlăului Piatra Neamț, apoi s-a întors la Hunedoara, unde a jucat între 2011 și 2013. Anul trecut a avut două cluburi în CV, CS Oșorhei și Metalurgistul Cugir, în tricoul ultimei reușind să înscrie chiar împotriva actualei sale echipe.

„A fost chestie de moment când am marcat pentru Cugir împotriva Sebișului. Mă bucur că am semnat cu Sebișul, din discuțiile avute am înțeles că se dorește promovarea cât mai rapid, să nu se mai piardă totul pe ultima sută de metri ca anul trecut. La început de campionat, toate echipele își doresc promovarea, dar nu ajung toate acolo. Îi cunosc pe toți băieții, m-am acomodat foarte repede. Am venit aici să joc titular meci de meci, sper să înscriu și să îmi ajut echipa cât mai mult”, anunță atacantul.

„David Luiz” nu va juca la Sebiș

În amicalul cu UTA, Adrian Abrudean l-a testat pe Alexandru Albert (foto mic). Fundașul central de 23 de ani a fost crescut de Dinamo, dar în ultimele sezoane a evoluat la Ștefănești și Clinceni. „Inițial, am dorit să-l păstrez la Sebiș, dar mi s-a promis că vom aduce ceva mai bun, peste Albert”, a menționat antrenorul Naționalului despre cel care seamănă foarte mult cu David Luiz, brazilianul care s-a transferat în această vară la Paris Saint Germain.

După 3-2 cu Național Sebiș II și 3-3 cu UTA, divizionara a treia va disputa în această săptămână alte două amicale. Miercuri, „alb-albaștrii” vor întâlni Giarmata, iar vineri se deplasează la Zăbrani, pentru a da piept cu trupa lui Leo Pința. „Mai așteptăm să ne completăm lotul cu cel puțin 4-5 jucători, iar acest lucru se va întâmpla, în proporție de 80-85% până pe 28 iulie, data intrării în cantoament pe plan local”, susține Abrudean.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă