Ionuț Popa nu-l regretă pe Curtuiuș: „UTA ne-a făcut un serviciu. La Pâncota, alegem, nu culegem”

Ionuț Popa nu-l regretă pe Curtuiuș:**

La o primă vedere, trecerea peste noapte a lui Marius Curtuiuș din tabăra Pâncotei în cea a UTA-ei nu le-a picat tocmai bine „alb-negrilor”. Sport Arad scrie că Pavel Piroș s-a arătat intrigat, însă Ionuț Popa spune că fostul fotbalist al Oltului nu e o pierdere pentru echipa sa.

„Eu i-am spus încă de ieri președintelui nostru că nu e genul de atacant pe care mi-l doresc eu. Prin urmare, UTA sau orice altă echipă l-ar fi luat, ne făcea un serviciu”, a afirmat antrenorul „șoimilor”.

Aprofundând discuția despre achiziții, „Mister” a adăugat: „Sunt încă destui fotbaliști buni în circuit, primim zeci de telefoane zilnic și există și timp pentru a-i testa în așa fel încât să nu ne înșelăm cu ei. În plus, se știe, am impus niște standarde la Pâncota, privind raportul calitate preț. Doar jucătorii care se încadrează rămân, tocmai de aceea am și renunțat deja la câțiva jucători. Spre exemplu, dintre cei cinci portari sosiți în probe a rămas doar unul, Sălăjan. O să mai vină și alții chiar în această săptămână, dar și în săptămânile ce urmează. Campionatul începe aproape în septembrie, avem timp să formăm un lot competitiv. Să fie clar, la Pâncota, alegem, nu culegem!”.

Pe lângă goalkeeperul Sălăjan, Alin Pavel, Alex Leucuța, Marian Fuchs, plus juniorii Doda, Oprea și Pirtea par a fi singurii fotbaliști care au trecut deja de „filtrul” lui Popa dintre fotbaliștii nou sosiți în această vară.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă