Ionel Danciar, noul director sportiv al Maramureșului

21 Aug. 2012, 10:28 Bursa transferurilor
Ionel Danciar, noul director sportiv al Maramureșului

FC Maramureș anunță că domnul Ionel Danciar este noul director sportiv al echipei. Ionel Danciar, originar din Oradea, are 25 ani vechime în fotbal, activând în diverse funcții la echipe precum FC Bihor, Liberty Oradea, Corvinul Hunedoara și UTA Arad. Acesta are în palmares două promovări în Liga 1, cu FC Bihor și UTA.

Ionel Danciar a oferit un interviu exclusiv pentru www .fcmaramureș.ro :

Bună ziua domnule Danciar, sunteți noul director sportiv al echipei, ce v-a făcut să acceptați oferta de a lucra alături de antrenorii Romulus Buia și Ciprian Dorobanțu ?

„Baia Mare este pentru mine unul din cluburile de tradiție ale fotbalului românesc și cred că noul proiect este unul care va duce fotbalul băimărean acolo unde este locul lui, adică în Liga 1. Despre Romică și Ciprian cred că sunt acei tineri antrenori care vin cu ceva nou în fotbalul românesc și cred în capacitatea lor de a clădi o echipă adevărată!”

Ce planuri de viitor aveți alături de această echipa ?

„Planurile sunt îndrăznețe și cred în cei doi tineri antrenori și conducere, dar în primul rând in acești jucători care m-au impresionat cu caracterul lor impecabil!”

FC Maramureș îi urează mult succes domnului Danciar !

Sursa: FC Maramureș

21 Aug. 2012, 10:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă