Ioan Petcu este noul antrenor al orădenilor

06 Jul. 2009, 12:37 Bursa transferurilor
Ioan Petcu** este noul antrenor al orădenilor

Lotul echipie FC Bihor s-a prezentat luni la Stadionul „Iuliu Bodola”, pentru plecarea în cantonamentul de la Băile Felix, unde echipa s-a cazat la Hotelul Poenița.

 

Curiozitatea jucătorilor față de numele noului tehnician a fost potolită la ora 9:30, când președintele Gigi Alexandrescu a sosit la stadion împerună cu fostul căpitan al echipei Corvinul Hunedoara, din anii 80, Ioan Petcu. „Domnul Petcu este noul antrenor al echipei FC Bihor. Va avea un salariu de 1.500 de dolari și a mai avut pretenția achitării de către club a combustibilului pentru două drumuri de Hunedoara, lunar. Nu a solicitat primă de instalare. Numirea domnului Petcu va trebui validată de AGA FC Bihor, într-o ședință care va avea loc marți dimineața, de la ora 8, la sediul clubului”, a spus Gheorghe Alexandrescu.

 

Ioan Petcu a vizitat baza de la „municipal” după care, la ora 10, a făcut cunoștință cu noii săi jucători.
Acesta îl are ca model pe nașul său, adică fostul său antrenor de la Corvinul, Mircea Lucescu. Ca jucător a evoluat în perioada 1975-1994 la Corvinul Hunedoara, însumând 17 sezoane. A mai jucat câte un sezon, după Revoluție, la Diosgyor și APE Pelendriou (Cipru).

 

Ca mijlocaș ofensiv a bifat 363 de prezențe în Divizia A, marcând de 135 de ori. A adunat numai două prezențe în echipa națională, în meciurile cu Cipru (1982) și Egipt (1986). Ca antrenor, are, printre altele, două mandate la Corvinul Hunedoara și o promovare cu Unirea Sânnicolau în Liga a II-a.
 

 

Sursă: bihoreanul.ro
 

06 Jul. 2009, 12:37 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă