Întăriri din lotul vechi

01 Sep. 2009, 17:20 Bursa transferurilor
Întăriri din lotul vechi

După ce au început dezastruos campionatul, feroviarii așteaptă săptămâna aceasta întoarcerea a trei titulari din sezonul trecut.

 

Pentru a rezista în următoarele meciuri din Liga a II-a, lotul bănățenilor va fi întărit în această săptămână. Înfrângerea cu UTA la același scor înregistrat în restanța cu Vâlcea câteva zile mai devreme, un sever 0-5, a ridicat multe semne de întrebare asupra valorii lotului ceferist. Cert e că foarte tinerii fotbaliști de la Gara Mare au nevoie de jucători cu experiență pe lângă ei pentru a crește.

 

„Se întorc Uros (n.r. Milosavljevic), Szekely și Marko Jovanovic, în cursul acestei săptămâni îi așteptăm. De asemenea vom aduce și un fundaș central de valoare”, a declarat Florin Bugar pentru www.liga2.ro.

 

Antrenorul bănățenilor nu a avut la dispoziție în acest start de campionat nici doi jucători care se pregătesc deja cu formația alb-vișinie. Mijlocașii Titus Dragu și Andreas Loch, cărora nu le sosise cartea verde. Cei doi vor fi probabil apți pentru meciul de sâmbătă cu „U” Cluj. Sârbii Jovanovic și Milosavljevic vin însă la CFR să discute și despre modul în care vor primi restanțele financiare din campionatul trecut. De altfel mai mulți foști feroviari se află încă în litigiu cu clubul, care a fost păsuit de aceștia.
 

Întoarcerea atacantului Szabolcs Szekely, omul de gol al CFR-ului returul campionatului trecut, ar reprezenta cea mai importantă mutare. Jucătorul Unirii Urziceni a marcat de șapte ori pentru timișoreni în primăvară.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI
 

01 Sep. 2009, 17:20 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă