Încă un jucător și-a reziliat contractul cu FC Brașov. „Doream să joc mai mult și să ajut echipa să promoveze”

FC Brașov continuă în această perioadă să puncteze la capitolul despărțiri. După plecările lui Florin Cordoș, Florin Răsdan, Claudiu Săftescu și Mihai Petra, luni dimineață a venit rândul mijlocașului Horia Popa (23 ani) să încheie conturile cu gruparea brașoveană.

„Am încheiat de comun acord contractul cu FC Brașov. Îmi pare rău că nu am reușit să mă impun, doream să joc mai mult și să ajut echipa să promoveze. Le mulțumesc suporterilor pentru susținerea de care am avut parte în toată această perioadă în care am jucat la FC Brașov. Momentan nu știu unde voi juca, dar sunt în contact cu câteva echipe”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Horia Popa, jucător care este dorit de ambele echipe de liga a 3-a brașovene AFC Hărman și Olimpic Cetate Râșnov.

În cariera sa, Horia Popa a făcut primii pași în fotbal la FC Brașov și a mai jucat la Corona și FC Caransebeș. În acest sezon, mijlocașul a evoluat doar 133 de minute pentru FC Brașov în cele 9 meciuri în care a fost trimis pe teren de antrenorul Cornel Țălnar.

Pe aceeași temă