Calvin, cartea câștigătoare

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 13:04 Campionat
Calvin,** cartea câștigătoare

Adrian Falub i-a înlocuit pe toți fotbaliștii ofensivi cu care a început partida de la Pitești și care au evoluat destul de bine ieri seară. Laso chiar a deschis tabela după o fază frumoasă, argentinianul fiind schimbat la puține minute după această reușită.

„Atât Laso, cât și Silvășan acuzau probleme înainte de meci și făceau eforturi să joace. Mă bucur că am i-am menajat puțin, iar jucătorii de pe bancă au venit și ei cu un plus”, a precizat antrenorul „textiliștilor”.

„Găselnița” lui Falub a fost introducerea lui Calvin pe postul de atacant de careu în locul lui Cristi Silvășan, iar fotbalistul crescut de Romvest a reușit să și marcheze golul desprinderii utiste. „Am ținut cont de calitățile sale fizice, de faptul că prin viteza sa poate profita de spațiile mari din defensive gazdelor. Mă bucur că a înscris, dar mă bucur și pentru Siminic și Bîrză ce au intrat foarte bine în partidă”, a adăugat tehnicianul arădenilor.

Delegația „textiliștilor” se va întoarce doar joi după-amiază la Arad, după ce va efectua antrenamentul zilei în cursul dimineții pe terenul din Ștefănești.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 13:04 Campionat
Pe aceeași temă