Încă o achiziție pentru echipa lui Erik Lincar. Togolezul cu care a semnat Turris

Încă o achiziție pentru echipa lui Erik Lincar.** Togolezul cu care a semnat Turris

Dacă ieri a făcut prima achiziție în lot după promovarea în Liga 2, astăzi, echipa din Turnu Măgurele a perfectat al doilea transfer. După portarul David Duțu (19 ani), ultima dată fost la SC Popești Leordeni, în Liga 3, Turris a anunțat aducerea lui Charles Benoit Koffi Acolatse (24 de ani), un togolez cu cetățenie franceză care a mai jucat în România pentru Foresta Suceava și Juventus București (actuala Daco-Getica).

Acolatse revine în fotbalul românesc după ce ultima dată a jucat în Macedonia, pentru FK Sileks, echipă care s-a salvat de la retrogradarea din prima ligă în urma barajului. La aceștia a evoluat în doar opt meciuri, în cinci ca titlar, totalizând 359 de minute pe teren.

Până să vină la Foresta, mijlocașul evoluase în ligile inferioare din Franța, la Le Poiré sur Vie sau Les Herbiers II. Prestațiile bune pe care le-a avut la echipa din Suceava l-au propulsat, în premieră, în echipa națională a statului Togo, meciul său de debut în reprezentativa condusă din teren de celebrul Emmanuel Adebayor având loc pe 12 noiembrie 2017, în compania selecționatei din Mauritius.

Ulterior a fost transferat de Juventus, pentru care în 2018 a jucat în 10 meciuri în Liga 1. A coborât cu bucureștenii în Liga 2, în prima parte a sezonului trecut fiind utilizat în 11 partide de antrenorul Marius Baciu. În iarnă a ajuns la Sileks.

„Bine ai venit Charles Acolatse!
Născut la 5 Mai 1995, a evoluat ca junior la FC Nantes, iar ca senior la Vannes Olympique Club, Poiré-sur-Vie, Herbiers VF B, Foreste Suceava, Daco-Getica București, Sileks Kratovo”
, a anunțat Turris pe pagina sa oficială de Facebook.

Înaintea celor doi jucători achiziționați, echipa din Teleorman l-a adus și pe Florin Matache (36 de ani), pe acesta ca antrenor cu portarii.

Turris Turnu Magurele are programată reunirea pe 25 iunie.

Pe aceeași temă