Încă două noi achiziții la Turris. Un mijlocaș și un portar măresc numărul transferurilor la echipa din Turnu Măgurele

Turris Turnu Măgurele a perfectat, astăzi, încă două noi transferuri, iar numărul achizițiilor din această vară se ridică la opt. George Călințaru (30 de ani) și Aurelian Păun (18 ani) sunt ultimele noutăți din lotul pregătit de Erik Lincar.

Mijlocașul George Călințaru vine de la Daco-Getica (fosta Juventus), echipa din București pentru care a evoluat în ultimii trei ani, dar pentru care a mai jucat și în trecut. În sezonul recent încheiat a fost utilizat de Marius Baciu în 37 de meciuri, în 36 ca titular, și a înscris trei goluri. În cariera sa a mai trecut pe la Victoria Brănești, Viitorul, Farul sau FC Voluntari.

Aurelian Păun este un tânăr portar originar din Pitești, care ultima dată a fost legitimat la CFR Cluj, unde a evoluat la echipa Under 19. A început fotbalul la LPS Pitești și a mai trecut, ulterior, și pe la Academia „Dani Coman”, SCM Pitești (actuala FC Argeș) sau FC Star Sport Argeș.

Până acum, Turris a mai semnat cu portarul David Duțu (19 ani, ex SC Popești Leordeni), fundașul Cătălin Pîrvulescu (28 de ani, ex FC Hermannstadt), mijlocașii Charles Acolatse (24 de ani, ex FK Sileks / Liga 1 Macedonia), Silviu Pană (27 de ani, ex Dunărea Călărași) și Alexandru Mitracu (18 ani, ex CS Tunari) și atacantul Cristian Bud (34 de ani, ex CFR Cluj). Echipa din Teleorman l-a adus și pe Florin Matache (36 de ani, ex Flacăra Horezu), pe acesta ca antrenor cu portarii, însă va putea fi utilizat ca jucător și în situații extreme.

Pe aceeași temă