„În proporție de 80-90% Săndulescu este jucătorul nostru”

17 Jul. 2012, 13:44 Bursa transferurilor

La partida amicală de sâmbătă dimineața jucată de FC Argeș cu Metasloglobus a fost prezent în probe la piteșteni și jucătorul Dan Săndulescu, om ce a evoluat în stagiunea precedentă la CS Mioveni. Antrenorul piteștenilor a declarat că Săndulescu este un jucător util și că acesta poate să ajungă la FC Argeș.

„După părerea mea, în proporție de 80-90% acesta este jucătorul nostru. Acesta ar fi un fotbalist foarte util pentru echipa noastră, fiindcă oricum suferim destul de mult la capitolul fundașilor centrali. Săndulescu este un jucător foarte versatil și cred că experiența sa ne va fi de folos. Sper ca lucrurile să se rezolve până la plecarea spre cantonament pentru ca acolo să lucrez cu jucători pe care mă pot baza în sezonul viitor”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Vine o perioadă grea pentru piteșteni

Pentru jucătorii echipei FC Argeș va urma o perioadă foarte dificilă, dat fiind faptul că la jumătatea acestei săptămâni piteștenii vor pleca în cantonament. Argeșenii vor efectua miercuri dimineață vizita medicală, aceasta urmând să aibă loc la Craiova, plecarea spre Bănie fiind programată la ora 7 dimineața. Imediat după ce piteștenii vor efectua vizita medicală aceștia vor pleca spre cantonamentul de la Sfântu Gheorghe. Jucătorii echipei FC Argeș vor petrece acolo o săptămână de zile, perioadă în care vor încerca să pună la punct toate detaliile cu privire la condiția fizică. Finalul acestui cantonament va aduce și un meci amical pentru alb-violeți, aceștia urmând să joace pe data de 25 iulie împotriva echipei CS Voluntari. După întoarcerea în oraș piteștenii vor continua seria meciurilor amicale.

Sursa: FC Argeș

17 Jul. 2012, 13:44 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă