„Îmi doresc doar să joc la o echipă care are aspirații mai mari, poate în afară”

Portarul divizionarei secunde de fotbal Dragoș Balauru, împrumutat pentru turul campionatului la echipa de Liga I, Universitatea Cluj va reveni la echipa sa, după ce echipa clujeană a intrat în insolvență. Este însă foarte posibil ca destinul acestuia să fie același ca și a atacantului Victoraș Astafei, care și-a găsit o destinație stabilă pe prima scenă, semnând pe doi ani și jumătate cu Oțelul Galați.

Balauru este aproape de a fi transferat la rândul său la o echipă de primă ligă cu un transfer definitiv, dar destinația nu este cunoscută. Nu este exclusă nici varianta ca acesta să plece în străinătate. „Deocamdată știu doar că de la 1 ianuarie revin la FCM, nu știu care va fi destinația după aceea. Nu am preferințe, îmi doresc doar să joc la o echipă care are aspirații mai mari, poate în afară, important pentru mine este ca echipa la care voi juca să nu se bată la retrogradare. Aștept să văd ofertele, după care se va lua o decizie”, au fost cuvintele portarului care a părăsit echipa universitarilor clujeni.

În zilele următoare va semna și fostul căpitan, Mihai Stere, care revine la Târgu-Mureș, după ce a activat în ediția trecută și în turul campionatului la actualul lider, Corona Brașov.

Echipa se va reuni pentru startul pregătirilor în data de 21 ianuarie, dată până la care va fi completat cu alte nume noi. După vizitele medicale, din data de 7 februarie, lotul va efectua un stagiu de pregătire de două săptămâni, în Antalya.

Articol scris de Mihai Vereș

Pe aceeași temă