Ilie Iordache ar putea rezolva problema numărului 10 la UTA

Ilie Iordache ar putea rezolva** problema numărului 10 la UTA

Mai sunt trei zile până la vizita celor de la ACS Poli și utiștii nu se gândesc doar la pregătirea primului meci oficial al anului, ci și la completarea lotului cu una-două „piese” cu greutate. În acest sens, conducerea UTA-ei s-a înțeles verbal cu unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai ultimului deceniu în Liga 1, rămas recent fără angajament. Ilie Iordache este așteptat în această seară la Arad, iar dacă e sănătos și Adrian Falub va fi mulțumit de felul cum se prezintă la primele antrenamente va semna cu „alb-roșii”.

„Pe Iordache l-am dorit și în vară, dar nu s-a putut atunci. Acum, am înțeles că s-a pregătit în această iarnă cu o echipă din Ucraina, dar, cum nu s-a concretizat transferul, ne-am gândit să-i mai facem o ofertă. O să-l vedem când vine la Arad, dar cred că toată lumea cunoaște calitățile sale de fotbalist”, a spus antrenorul „textilist” despre fostul fotbalist al celor de la U. Craiova, Dinamo, Pandurii, AEK Atena, Rapid și Chiajna. Dacă mutarea se concretizează, Iordache poate interpreta rolul conducătorului de joc din centrul liniei mediane, dar fotbalistul poate evolua la fel de bine pe cele două extreme. „Mijlocașul de buzunar” împlinește pe 25 martie 28 de ani.

În schimb, Jules Stéphane Goda își mai amână o zi sau două venirea la Arad din cauze procedurale. Fiind vorba despre un fotbalist de origine cameruneză, portarul de 23 ani are nevoie de viză, ce urmează a fi emisă de Ambasada Română din Paris. Ca urmare a acestui fapt, e puțin probabil ca goalkeeperul de culoare să debuteze în „alb-roșu” chiar împotriva rivalilor de pe Bega.

 

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă