Horia Crișan și Emanuel Vasi, ultimele transferuri ale Pâncotei?

Horia Crișan și Emanuel Vasi,** ultimele transferuri ale Pâncotei?

Ionuț Popa a mai cerut conducerii clubului Șoimii Pâncota două întăriri pentru partea a doua a stagiunii de ligă secundă, iar aceștia din urmă au optat pentru doi foști internaționali. Fundașul central, Horia Crișan, a și sosit în „alb-negru”, urmând – probabil – să evolueze deja în amicalul de azi, de la Sânmartin, împotriva celor de la Luceafărul Oradea.

„A fost căpitan al naționalei Under 19 a României și are echipe importante în spate, precum FC Brașov, Dinamo sau CFR Cluj. Acum vine din prima ligă lituaniană, de la Kruoja”, i-a făcut o scurtă prezentare Pavel Piroș fotbalistului de 24 ani și 1,93 metri.

În vizorul „șoimilor” mai este și unul dintre cele mai bune produse ale generației 1997-1998 de la Atletico. Emanuel Vasi și-a încheiat conturile cu Manchester City, și-a încercat șansa la grupări din Italia, dar și la ACS Poli, dar o accidentare l-a scos puțin din circuit. „A fost călcat pe gleznă la un amical al timișorenilor, trebuie văzut când am putea conta excat pe el. Ar fi o variantă foarte bună pentru centrul terenului, mai ales că are 18 ani, iar noi la capitolul juniori nu stăm strălucit”, a adăugat Piroș.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă