Honciu merge la CS Mioveni. Alți trei jucători se pregătesc să semneze cu echipa lui Claudiu Niculescu

Honciu merge la CS Mioveni.** Alți trei jucători se pregătesc să semneze cu echipa lui Claudiu Niculescu

CS Mioveni continuă să se întă­reas­că în această iarnă, iar după transferul cert al lui Rareș Cucui – luat sub formă de împru­mut până în vară de la CSM Râmnicu Vâlcea, încă un alt jucător bun de Liga a II-a a fost adus la echipă și a semnat.

Georgian Honciu, de la Fortuna Poiana Câmpina, a semnat pe doi ani și jumătate cu formația argeșeană. Acesta joacă mijlocaș central, în spatele vârfurilor, fiind u­nul dintre remarcații turului de campionat. În prima parte a campionatului, Honciu a marcat pentru prahoveni de patru ori, fiind al treilea golgheter al echipei după Vali Munteanu (7 goluri, ajuns la Academica Argeș) și Bogdan Chipirliu (5 goluri, ajuns la ACS Poli).

Honciu și Cucui sunt jucători cunoscuți lui Claudiu Niculescu, antrenorul fi­­ind cel care i-a cerut.

Vor semna alți trei jucători

Pe lista de transferuri a galben-verzilor mai sunt încă trei jucători, în afară de Cu­cui și Honcea. „Mai sunt alți trei jucători, Todea, Lupu și Ursu, care urmează să semneze contractele azi sau mâine”, a spus președintele Dumitru Olteanu.

Dacă Lupu (de la Pandurii II) s-a alăturat echipei argeșene încă de la reluarea pregătirii de iarnă, Todea (de la Rm. Vâlcea) a participat la cantonamentul de la Cheile Grădiștei, unde însă a făcut pregătire separată, nefiind refăcut, iar Ursu (jucătorul lui U Cluj, mijlocaș stânga under 21, în tur la Unirea Slobozia) a venit la echipă ieri.

Articol scris de Silviu Mihai
Foto: FB AFC Fortuna
 

Pe aceeași temă