Gorobsov ar vrea să rămână alb-violet

11 Dec. 2011, 08:51 Bursa transferurilor
Gorobsov ar vrea să rămână** alb-violet

Unul dintre jucătorii bănățeni care a impresionat plăcut în a doua parte a turului a fost fără îndoială Nicolas Gorobsov. Argentinianul în vârstă de 22 de ani a declarat că i-ar place să rămână la Poli și sezonul viitor, dar că nu depinde doar de el.

Mijlocașul s-a angrenat perfect în formula lui Velcea, fiind titular indiscutabil pe final de tur, având evoluții apreciate. „M-am acomodat bine aici, îmi place la Timișoara și sper să mai rămân aici, dar nu depinde numai de mine. Cei de la Torino s-au mai interesat de soarta mea și sper ca și ei și Poli să promoveze în prima ligă la finalul acestui sezon”, a spus astăzi Gorobsov, cu ocazia primei etape a proiectului „VIP pentru o zi”.

Îi place viteza

Gorobsov a făcut și un test-drive ieri, arătându-se mulțumit de ceea ce a „simțit” la volan. „Îmi place foarte mult să conduc și trebuie să recunosc că îmi place și viteza. Cel mai mult am mers cu 200 kilometri pe oră. Poate după ce mă las de fotbal mă voi băga la concursuri de raliuri”, a mai spus Nicolas.

Acțiunea „VIP pentru o zi”

Dacă ești fan Poli, visul tău de a face o deplasare de 5 stele cu favoriții tăi se poate îndeplini. Sâmbătă, la reprezentanța Porsche din Timișoara a demarat un proiect unic în România, iar câștigătorul finalei mari va merge cu Poli într-o deplasare, va mânca împreună cu fotbaliștii, va dormi în același hotel și îi va viziona din tribuna VIP la partida respectivă.

Prezența jucătorilor la acest prim eveniment s-a apropiat de 100%, iar alături de ei a venit și Daniel Stanciu să asite la prima etapă a concursului. Sorina și Ionuț au demonstrat că au precizie și tehnică, și astfel s-au calificat pentru marea finală. Mai sunt patru etape care se vor disputa până la începutul returului, iar alți 8 concurenți se vor califica pentru ultimul act al acestui inedit proiect. Acolo, cel care demonstrează că știe mai multe despre Poli va câștiga statutul de VIP pentru o zi.

Cei care au fost ieri prezenți pe Calea Lugojului, au avut ocazia să facă un test drive alături de jucătorii poliști. Cel mai „fast & furios” pe șosea a fost Lazslo Sepsi.

sursa: Banat Sport

11 Dec. 2011, 08:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă