Emiliano Sala, argentinianul achiziționat de Cardiff și care se afla în avionul dat dispărut, a fost aproape de un transfer la Petrolul! De ce a „picat” mutarea

Marius ANGHEL 22 Jan. 2019, 21:17 Diverse
Emiliano Sala, argentinianul achiziționat de Cardiff și care se afla în avionul dat dispărut, a fost aproape de un transfer la Petrolul!** De ce a

Cazul lui Emiliano Sala (28 de ani) ține capul de afiș în presa internațională. Atacantul argentinian a fost cumpărat de Cardiff City de la Nantes pentru 20 de milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din istoria clubului. Jucătorul a fost prezentat oficial, iar apoi s-a întors în Franța pentru a-și lua la revedere de la foștii colegi de la Nantes, echipă unde evoluează și Ciprian Tătărușanu. Apoi, avionul cu care trebuia să se întoarcă în Anglia a dispărut de pe radar, cu atacantul sud-american la bord.

Gazetaph informează că atacantul argentinian a fost la un pas de Petrolul în vara anului 2013, când era aproape de o plecare de la Bordeaux. Acesta a fost remarcat de un scouter român, iar Sala și-a contactat agentul (Nicholas Higuain, fratele lui Gonzalo Higuain) pentru demararea negocierilor cu gruparea ploieșteană. Transferul nu s-a realizat în cele din urmă, acesta fiind împrumutat de Bordeaux la FC Niort.

Emiliano Sala a jucat în Franța pentru Gordeaux, Orleans, FC Niort, Caen și Nantes, iar Cardiff ar fi prima experiență din Anglia pentru vârful sud-american. Momentan, nu există confirmări oficiale legate de starea în care se află Sala, dacă a decedat sau nu.

Marius ANGHEL 22 Jan. 2019, 21:17 Diverse
Pe aceeași temă