„Îi așteptăm la negocieri pe Mansour și pe Gorobsov”! Declarația lui Codrea, analizată de șefii lui Poli

 Niciun transfer până de Revelion. Foarte posibil câteva nume noi imediat după Anul Nou. Acesta pare planul de bătaie la ACS Poli. Și este logic, pentru că din 1 ianuarie sunt destui jucători interesanți care vor rămâne liberi de contract și vor putea veni la clubul bănățean gratis. Managerul sportiv al clubului, Călin Rosenblum a explicat strategia de transferuri a grupării.

„Ne interesează doar jucătorii care ne pot ajuta din următorul sezon și pe care ne permitem să-i aducem de pe acum. Cu siguranță nu va semna nimeni cu noi până la finele anului, dar din primele zile ale lui 2013 sunt posibile câteva nume noi. Este și o perioadă în care unii fotbaliști rămân liberi și sunt mai ușor de adus. Îi așteptăm la negocieri pe Mansour și pe Gorobsov”, a spus Rosenblum.

El a vorbit și despre posibila venire a lui Paul Codrea, acesta declarând recent că ar fi tentat să se întoarcă acasă. „Nu am știut de declarația lui. Este un jucător de calibru. Nu știm dacă ni-l putem permite. Voi vorbi cu Vali Velcea și dacă are nevoie de el, vom începe discuții pe această temă”.

În weekend, clubul bănățean a organizat o excelentă competiție pentru copii, Cupa Poli Junior 2012. Fosta vedetă a Politehnicii, Călin Rosenblum, s-a ocupat îndeaproape de turneu, și a spus la final: „Nu a fost ușor de organizat, turneul s-a desfășurat pe perioada a trei zile, nu e asa simplu să aduni atâția copii, oficiali, parinți. Dar a meritat. A fost o competiție frumoasă și reușită. Am văzut copii talentați care au dreptul să spere că vor ajunge în echipa intâi a Politehnicii. Chiar sunt copii cu reale calități, dar totul depinde de ei și de antrenorii care le îndrumă pașii de aici inainte”.

Sursa: Banat Sport

Pe aceeași temă