Cu cererea de intrare în insolvență depusă la tribunal, ACS Poli transferă din Argentina. Ultima achiziție a timișorenilor

Cu cererea de intrare în insolvență depusă la tribunal, ACS Poli transferă din Argentina.** Ultima achiziție a timișorenilor

Deși clubul pare mai degrabă într-o situație haotică, din toate punctele de vedere, ACS Poli a făcut marți un transfer din Argentina! După ce în ultimele săptămâni au fost aduși jucătorii străini Justice Opoku și Kawaguchi Jushi, acum a venit rândul lui Santiago Ignacio Pablo Rudolf Avaro.

Fotbalistul are 23 de ani, este fundaș stânga și are și pașaport italian. Vine de la Club Atlético Patronato de la Juventud Católica și a semnat un contract pe un an. Pe acest fotbalist, clubul l-a anunțat oficial.

Ghanez și japonez veniți și neanunțați

De când a început campionatul au fost aduși și alți doi străini neanunțați decât pe o listă de fotbaliști în teste.

Este vorba de ghanezul de 20 de ani Justice Opoku, mijlocaș ofensiv sau stânga. El a intrat din postura de rezervă la meciul cu Brăila, iar în cel cu Ripensia a fost titular. Fără echipă în ultimul an, e un fost junior al celor de la Inter Milano.

De asemenea, a mai fost adus un mijlocaș central japonez, Kawaguchi Jushi, de 25 de ani, care, deocamdată, nu a prins lotul.

Clubul nu a anunțat pe cât au semnat ambii jucători.

Reamintim că, pe 7 august, ACS Poli a depus la Tribunalul Timiș o cerere de intrare în insolvență. În plus, în această săptămână, clubul timișorean s-a despărțit și de doi fundași.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă