Fără transferuri în decembrie! Gorobsov și Petre încă nu au oferit un răspuns final

Fără transferuri în decembrie!** Gorobsov și Petre încă nu au oferit un răspuns final

ACS Poli va trebui să mai aștepte în privința noilor transferuri. Țintele vizate vor putea fi acontate cel mai devreme în luna ianuarie deși conducătorii timișorenilor au anunțat că verbal sunt aproape de o înțelegere cu câțiva jucători importanți, precum Ovidiu Petre sau Nicolas Gorobsov, primul având posibilitatea să semneze deja.

Bănățenii încă discută cu cei doi foști poliști și așteaptă de asemenea ca alți jucători să fie declarați liberi de contract pentru a veni gratis la Timișoara. În acest caz s-ar putea încadra și atacantul Severinului, Cosmin Vancea, marcator a cinci goluri în turul Ligii I. Antrenorul Valentin Velcea a și testat deja patru jucători noi: Taub (Auto Tim.), Morariu (ex-Chindia), Zonic (Slavinovici, Bosnia) și Danciu (Europa Alba Iulia), dar niciunul nu a fost reținut.

Chiar dacă Petre ar putea semna din această lună, fiind deja liber, managerul sportiv al lui ACS Poli anunță că transferurile vor fi realizate în ianuarie înainte de cantonamentul din Antalya. Gorobsov ar putea fi din nou împrumutat în condițiile în care aparține de Torino până în vara lui 2014.

„Așteptăm răspunsul lor, s-a discutat. Nu finalizăm nimic în luna decembrie. Gorobsov nu a mai venit în Timișoara, vorbesc cu el prin telefon. Suntem în discuții și cu alți jucători. Majoritatea însă sunt sub contract, așteptăm ca unii să fie declarați liberi. Cei care vor merge cu noi în Antalya vor fi jucătorii aflați sub contract cu noi”, a declarat Călin Rosenblum pentru Banatsport.ro.

Conducătorul lui ACS Poli a adăugat că clubul se va și despărți de câteva nume în această iarnă pentru că nu se va depăși numărul de jucători din lotul actual (26). „În funcție de câți jucători vin ne vom și despărți de unii dintre ei”, a adăugat Rosenblum.

ACS Poli se va reuni pe data de 10 ianuarie 2013 și va merge în cantonament în Antalya, a cărui dată încă nu a fost bătută în cuie, cel mai probabil acesta va avea loc între finalul primei luni a anului și prima parte a lunii februarie.

Copiii și juniorii, premiați de Crăciun

ACS Poli pregătește câteva surprize de final de an celor din cadrul clubului. Pe lângă un turneu nou pentru copii: Cupa „Poli Timișoara Junior 2012”, ce se va disputa la finalul săptămânii (14-16 decembrie), conducerea timișorenilor va oferi săptămâna viitoare cadouri celor circa 200 de puști legitimați. Acțiunea va fi organizată în mod special cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Pe aceeași temă