Goga s-ar întoarce la Cluj! „Vin și pe jos la «U»”

16 Jan. 2012, 13:44 Bursa transferurilor
Goga s-ar întoarce la Cluj!**

Atacantul celor de la FC Timișoara, Dorin Goga, se va prezenta azi la pregătirile echipei lui Vali Velcea. Dat ca sigur la un moment dat, transferul său la FC Vaslui nu mai e bătut în cuie, iar jucătorul așteaptă ca situația sa să se reglementeze în aceste zile. Goga a declarat că ar reveni în secunda doi la „U” Cluj dacă s-ar înțelege cu „studenții”.

Dorin Goga a fost desemnat cel mai bun jucător al turului din seria Vest a ligii secunde, iar FC Vaslui încearcă din răsputeri să-l transfere. Adrian Porumboiu și Marian Iancu s-au înțeles în privința unui împrumut al jucătorului în Moldova, însă Goga și-ar dori un transfer definitiv. Fotbalistul a declarat ieri că opțiunea ideală ar fi Universitatea Cluj, dacă ar ajunge la un acord cu oficialii „Șepcilor roșii”.

„Universitatea este clubul meu de suflet și echipa unde aș vrea să joc oricând. Vin și pe jos la «U» dacă cele două conduceri ar ajunge la un acord. N-am vorbit de mult cu cei de acolo, nu știu ce șanse ar fi să vin la «U». Momentan, mă pregătesc cu Poli, mai am contract cu echipa din Timișoara. E greu să spun ce va fi pe viitor”, a spus Dorin Goga.

Atacantul a avut o vacanță de iarnă încărcată, ocupându-se și de managementul barului Caro, pe care l-a deschis în urmă cu câteva luni în Piața Muzeului, alături de doi prieteni. „M-am gândit să-mi deschid o afacere, mai ales că în fotbal cariera nu ține foarte mult. Am stat și eu pe la bar în vacanță, i-am ajutat pe băieți. Ei s-au ocupat mai mult de amenajare. Este un bar vintage care se adresează tuturor. Îi aștept și pe fotbaliști aici”, a mai spus atacantul care a fost vândut de „U” la Timișoara, în urmă cu trei ani și jumătate, pentru 1,3 milioane de euro.

Sursa: Ziua de Cluj

16 Jan. 2012, 13:44 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă