Goga: „Nu am încheiat tratativele cu Vaslui”

16 Jan. 2012, 17:46 Bursa transferurilor
Goga:** „Nu am încheiat tratativele cu Vaslui

Dorin Goga a oferit, astăzi, după primul antrenament al lui Poi în 2012, câteva detalii legate de situația lui. „Mai am contract un an și jumătate și prima mea opțiune este Poli Timișoara. Vreau să promovăm. Au fost negocieri cu Vaslui, mai sunt și cu alte echipe, dar deocamdată nu este nimic concret.

Sunt discuții cu câteva echipe din Liga I, dar și din Ucraina. Prima mea variantă este însă Poli Timișoara. Din punctul meu de vedere, nu am încheiat nicio tratativă cu Vaslui. Mi-am spus punctul meu de vedere, le-am explicat exact ce mi-aș dori și orice este posibil. Dacă dânșii mă mai doresc, să mă caute. Eu asta îmi doresc, dacă e să fac pasul la o altă echipă, vreau să fie definitiv, nu sub formă de împrumut”, a declarat fotbalistul de 27 de ani.

Goga nu crede că timișorenii vor evolua tot în liga secundă la anul, din cauza neobținerii licenței. „Eu zic că toate lucrurile se vor îndrepta și va fi bine. Nu știu dacă voi rămâne la Poli și după ce promovăm, asta depinde de domnul Marian Iancu”, a declarat atacantul.

Cel mai bine plătit fotbalist din liga secundă a comentat elegant declarația lui Marian Iancu, conform căreia Cârstea îi va lua locul în primul unsprezece în retur. „Nu mă sperie asta. Dacă alt jucător dă randament mai bun, de ce să joc eu și să nu joace el? Dacă echipa are de câștigat, nu e nicio problemă. Nu cred că a fost o amenințare, e un lucru benefic echipei”, a declarat Dorin Goga.

Articol scris de Radu FAUR

16 Jan. 2012, 17:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă