Goga e tentat de Rapid! Iancu: „De el depinde”

24 Nov. 2011, 10:13 Bursa transferurilor
Goga e tentat de Rapid!** Iancu:

Decis să facă orice pentru ca echipa pregătită de Lucescu jr să câștige campionatul, Copos vrea să-l aducă pe Dorin Goga (27 de ani) la Rapid. „Vârful” pare tentat și s-a apucat de propriul său audit financiar printre cunoștințele din Giulești.

Imediat după ce a aflat de interesul lui Copos, Goga s-a interesat de situația financiară de la Rapid, el fiind unul dintre fotbaliștii de la Poli care au depus memorii pentru că nu și-au primit salariul la timp. Atacantul bănățean a sunat mai mulți fotbaliști rapidiști, pe care i-a întrebat cum se plătesc salariile în Giulești. Timișoreanul a aflat că sunt întârzieri de maximum o lună, iar înainte de meciul cu Legia Varșovia, de pe Național Arena, a fost plătită și prima pentru calificarea în grupele Europa League, aproximativ 27.500 de euro pentru fiecare titular.

În acest moment, rapidiștii sunt printre cei mai liniștiți fotbaliști din Liga I, mai ales că patronul a făcut chiar și un împrumut la bancă. Acesta este și argumentul pe care vrea să-l folosească George Copos în negocierile cu fotbalistul timișorean în încercarea sa de a-l convinge să semneze cu Rapid din iarnă.

Copos a negociat cu Iancu

Marian Iancu a fost prezent luni seară în tribunele stadionului Giulești, la partida dintre Rapid și Gaz Metan Mediaș (5-3). Luat la rost în timpul partidei de fanii alb-vișiniilor, care îi cereau acestuia să-l lase pe Goga în Grant, finanțatorul Timișoarei a făcut un semn discret spre George Copos. „De el depinde”, s-a putut citi pe buzele lui Iancu. La finalul meciului, patronul Rapidului a declarat sec și enigmatic: „Am vorbit cu Marian Iancu despre Goga”.

Articol scris de Victor Stoicescu și Alex Amironoaiei

24 Nov. 2011, 10:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă