Gloria Buzău, la „cumpărături” în Prahova

Gloria Buzău,** la „cumpărături

Promovată în eșalonul secund prin sancționarea echipei de pe primul loc – Viitorul Axintele, gruparea Gloria Buzău încearcă să-și completeze lotul cu fotbaliști de la echipele prahovene de eșalon inferior! Nu neapărat prin cele mai „ortodoxe” mijloace, un exemplu fiind „racolarea” lui Alberto Muscalu – atacantul de la Astra 2 Ciorani – care, după ce a marcat împotriva buzoienilor în amicalul Gloria – Astra 2 , scor 1-1, meci disputat miercurea trecută, vineri a ajuns în… Crângul Buzăului!

Muscalu – atacant bucureștean de 19 ani – a fost sub contract cu Astra, fiind „detașat” la echipa satelit, unde a evoluat în retur, el fiind unul dintre remarcații grupării din Ciorani.

Miercuri, după jocul cu Gloria, acesta a fost „ochit” de către cei de la Buzău, care, vineri, l-au și chemat să evolueze sub comanda lui Ion Viorel în amicalul cu Spartac Zărnești, scor 5-0!

Jipa a marcat pentru Gloria!

Tot în acest amical, ultimul gol dintre cele 5 i-a aparținut lui Michel Jipa. Acesta – legitimat la Conpet Ploiești – a susținut probe la echipa buzoiană, pentru care, iată, a și reușit să marcheze, de la prima apariție în tricoul proaspetei divizionare secunde!

Atât Muscalu cât și Jipa așteaptă un verdict privind semnarea unor contracte cu Gloria, amândoi având și avantajul că se încadrează în categoria „jucători sub 21 de ani”, care sunt la mare căutare înainte de începerea sezonului.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă