Gloria Buzău așteaptă patru jucători brazilieni

După prima săptămână de pregătire, antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion se declară mulțumit de felul în care jucătorii s-au readaptat la efort, precizând că și cei pe care i-a găsit la echipă au potențial. Cu toate acestea, tehnicianul grupării din Crîng nu ascunde faptul că lotul mai trebuie întărit cu alți fotbaliști experimentați. În acest sens, conducerea clubului se află în tratative cu mai mulți jucători printre ei numărându-se Bosoi, Ciocâlteu și Ignat care au mai lucrat sub comanda lui „Vioară” la CF Brăila, dar și cinci stranieri. Aceștia urmează să ajungă la Gloria Buzău, prin intermediul impresarului Traian Gherghișan, cel care zilele trecute l-a adus și pe preparatorul fizic spaniol Enrique Roqueta.

„Mai așteptăm la probe și patru brazilieni cel mai probabil săptămâna viitoare după ce vor lua viza de intrare, precum și un jucător al Naționalei Nigerului. De asemenea la Gloria s-ar putea să sosească și 3-4 jucători importanți din țară, dar deocamdată nu vreau să le dau numele. Pot spune însă că sunt foarte buni, iar unii dintre ei au cochetat chiar și cu Dinamo”, susține Viorel Ion.

Altfel, la antrenamentul de luni al formației buzoiene s-au alăturat lotului încă doi jucători noi, aceștia fiind Marius Drăguț (mijlocaș de la Juventus) și Ionuț Constantin (fundaș de la Pandurii II).

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă