Gloria Biștrița a împrumutat doi jucători de la Mediaș!

Gloria Biștrița** a împrumutat doi jucători de la Mediaș!

Gloria Bistrița intră în linie dreapta cu pregătirile pentru reluarea campionatului Ligii a 2-a. Antrenorii Coroian, Negrean și Săsărman continuă antrenamentele pe stadionul „Jean Pădureanu” și încearcă să aleagă cea mai bună formulă de echipă. Șase jucători care au participat la perioada de pregătire de iarnă au fost trimiși la echipa a doua – Platon, Paravan (posibil transferat la echipa de liga a 3-a Sănătatea Cluj), Vălean, Peica, Hasnas și Mariș se pregătesc deja sub comanda lui Partiu și Cârstea, iar Săplăcan Iulian a fost împrumutat până în vara la echipa de liga a 3 a din Reghin.

Începând de ieri, Gașpar și Șușu s-au alăturat lotului Gloriei, venind sub formă de împrumut de la echipa de prima ligă Gaz Metan Mediaș. Deși nu au făcut transferuri importante, antrenorii Gloriei rămân încrezători, obiectivul de promovare în prima liga rămânând același.

Gloria va susține un meci amical sâmbătă la Satu Mare, din lotul de 29 de jucători care participă la antrenamentele primei echipe câțiva vor fi lăsați la Bistrița pentru un alt meci de pregătire, Gloria II cu Reghinul, tot sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Jean Pădureanu”.

Sursa: Sportul bistrițean

Pe aceeași temă