Gîlcă și-a încheiat conturile cu UTA

09 May. 2012, 11:20 Bursa transferurilor
Gîlcă și-a încheiat conturile cu UTA

Echipa fanion a Aradului s-a despărțit mai repede de unul dintre jucătorii pe care a contat destul de mult în prima parte a sezonului. Fie că a fost titular sau rezervă, Florin Gîlcă a prins destule minute pe gazon, marcând și un gol, în disputa de la Arad cu CSM Râmnicu Vâlcea. Tot mijlocașul de bandă dreapta este cel care a transformat penalty-ul decisiv în meciul de Cupa României câștigat laTimișoaracu Poli II.

Fotbalistul a făcut toată pregătirea de iarnă, însă în debutul returului nu a mai prins niciun meci la prima echipă. Gîlcă a evoluat doar la UTA II, până când mama sa a căzut la pat și fotbalistul i-a fost mereu alături. „Textilistul” a absentat mai mult de o lună de zile de la antrenamentele echipei, practic nici nu l-a cunoscut pe noul antrenor, Adrian Falub, însă recent a trecut pe la biroul președintelui clubului. „De comun acord, am stabilit să încheiem colaborarea încă de pe acum, deși contractul fotbalistului expiră doar în luna iunie. Gîlcă va mai încasa doar salariul pe luna martie. Regretăm că s-a întâmplat așa, sperăm doar ca mama lui Florin să fie bine”, a precizat Giovanni Catanzariti.

Spre finalul lunii, italianul intenționează să înceapă „operațiunea” reînnoirii contractelor de joc și asta pentru că multor utiști le expiră înțelegerea în această vară.

Sursa: Sport Arad

09 May. 2012, 11:20 Bursa transferurilor
Tags:
Pe aceeași temă