Gică Popescu anunță luni antrenorul Chindiei!

06 Jan. 2012, 21:12 Bursa transferurilor

Jucătorii Chindiei vor susține luni la prânz primul antrenament din 2012, însă nu vor fi conduși nici de omul cu care s-a încheiat turul pe podium, Silviu Dumitrescu, nici de «coordonatorul» Țîcă Zamfir, tehnicianul care a lăsat impresia că dirijează ostilitățile la ultimele jocuri din prima parte a sezonului. La Târgoviște va fi adus un nou antrenor – al treilea în 18 luni – iar șansele ca el să fie localnic sunt aproape nule.

După Costel Pană – sub comanda căruia s-a obținut promovarea în Liga a II-a, și Silviu Dumitrescu – cu care s-a încheiat turul pe locul 3 în B2, echipa-fanion a fotbalului dâmbovițean ar putea fi preluată de Flavius Stoican, liber de contract după demisia de la Dinamo II. Chiar dacă șefii Popescu și Neguț au evitat să confirme numele olteanului pentru poziția de principal la Târgoviște, Stoican este ca și instalat la Chindia, doar vreo eventuală neînțelegere de ultimă oră putând strica apele conducerii.

E interesant de văzut dacă Silviu Dumitrescu va accepta funcția de director tehnic, propusă de Gică Popescu în momentul în care tehnicianul ar fi anunțat că renunță la poziția principală de pe banca tehnică, dar și dacă Adrian Bogoi – secund în ambele mandate – va rămâne în staff. Întrebările își vor găsi răspunsuri oficiale în conferința de presă programată luni, la ora 10,00, la restaurant Continental. O oră mai târziu, lotul Chindiei va efectua, la baza proprie, prima ședință de pregătire din 2012.

Pleacă Țermure

Chindia s-ar putea despărți în curând și de Cristian Țermure, antrenor la grupa de juniori A a clubului. Țermure a primit o ofertă de la prietenul său Laurențiu Reghecampf și are mari șanse să ajungă la Chiajna în returul campionatului. „Există o propunere pentru mine, dar nu am discutat detaliile. Nu pot să spun că n-aș vrea să merg la Chiajna”, ne-a declarat fostul fundaș al Micului Ajax.

Fanii sunt rezervați

Într-un sondaj găzduit de site-ul www.chindiatargoviste.ro, 54% dintre suporteri nu sunt de acord cu eventuala numire a lui Stoican ca antrenor principal. La sondaj răspunseseră, până vineri după-amiază, circa o sută de fani.

articol scris de Ionuț Marin

06 Jan. 2012, 21:12 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă