Gherman își caută foștii elevi

Gherman își caută foștii elevi

Noul antrenor al grupării Fortuna Brazi – Stelian Gherman – încearcă să-și aducă aproape mai mulți elevi, pe care i-a antrenat la Unirea Alba Iulia. Astfel, Fortuna încearcă să-l transfere și pe Ionuț Stan (foto), un fundaș stânga de perspectivă, care a fost în atenția celor de la FC Vaslui, Stan având o poveste interesantă, la fel ca și Eduard Schuller, internaționalul de tineret care a fost cumpărat de gruparea lui Radu Călin „la licitație”.

Cei doi, colegi la Alba Iulia – Stan și Schuller – au fost scoși la licitație de fisc, Fortuna cumpărând atunci, cu 30.000 de euro, plus TVA, pe ultimul dintre cei doi. Fundașul stânga ar fi urmat să plece, după același „algoritm” la Vaslui, dar oferta moldovenilor nu s-a mai concretizat, iar acum el se află pe lista de „priorități” a grupării conduse de Virgil Munteanu. Tot din „zona” Alba Iulia ar urma să vină și noul director sportiv al Fortunei, echipă care s-a reunit aseară la Brazi. Asta după ce „conturile” cu Csaba Borbely s-au închis, acesta din urmă reziliind înțelegerea cu Fortuna, cu intenția clară de a reveni pe gazon, după ce, în retur, trecuse „la costum”.

Vor juniori de la Steaua

Fortuna se află în tratative și cu câțiva tineri jucători ai Stelei, de la juniorii echipei campioane, doi dintre ei ajungând, de ieri, la Brazi, pentru a fi văzuți la lucru de tehnicianul Stelian Gherman. „Vom testa o serie de jucători, sperăm să găsim ceea ce ne dorim, pentru a forma o echipă puternică” – spune Munteanu.

 

Sursa: Ziarul Prahova


 

Pe aceeași temă