Geantă s-a despărțit de ALRO Slatina

17 Aug. 2011, 19:45 Bursa transferurilor
Geantă** s-a despărțit de ALRO Slatina

ALRO Slatina a decis să se despartă de noua achiziție Bogdan Geantă. Împrumutat inițial, în această vară, de la Damila Măciuca, oficialii echipei din Seria a II-a au renunțat astăzi la tânărul atacant. Cel mai probabil, fotbalistul în vârstă de 20 de ani se va întoarce la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă pentru care a activate în sezonul trecut.

„S-a renunțat la Geantă. Se întoarce la Damila, dar probabil va juca la Râmnicu Vâlcea, asta nu mai e treaba noastră”, a spus, pentru Gazeta Nouă, președintele executiv al lui ALRO, Jane Nițulescu.

Geantă fusese împrumutat de slătineni până la finalul sezonului, cu drept de cumpărare de la Damila Măciuca. Atacantul debutase la ALRO cum nu se poate mai bine, cu gol decisiv în amicalul câștigat, 3-2, cu Victoria Brănești.

Fotbalistul alesese ALRO în schimbul CSM-ului pentru că la echipa antrenată de Corneliu Papură se dorește promovare. „În primul rând președintele Jane Nițulescu m-a dorit la echipă, iar în al doilea rând am acceptat oferta pentru că este un proiect ambițios și se dorește promovarea”, spunea la semnarea actelor Bogdan Geantă.

Articol scris de Marius ANGHEL

17 Aug. 2011, 19:45 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă