Gaz Metan a bifat primele trei transferuri, toate la mijlocul terenului

Gaz Metan Mediaș se anunță a fi principala candidată la promovare din Seria a II-a a noului sezon al Ligii 2, peste FC Brașov, „U” Cluj sau CS Mioveni. Gruparea retrogradată din Liga 1 și-a păstrat în mare parte jucătorii din lotul din campionatul trecut, are stabilitate financiară și liniște. Chiar dacă în amicale nu impresionează deocamdată, în ultimul remizând 2-2 cu Industria Galda, trupa lui Ion Balaur a bifat și primele trei transferuri pe posturile considerate deficitare.

Mijlocașii Ovidiu Bic, Andrei Florean și Mihai Stancu au semnat un contract pe patru ani cu gruparea de pe Târnava Mare, anunță site-ul oficial al echipei medieșene.

Andrei Florean (foto din text, primul din stânga) este un mijlocaș dreapta în vârstă de 23 ani care a evoluat sezonul trecut în prima ligă din Ungaria la Lombard Papa. Jucătorul spune că a venit cu gândul să promoveze cu Gaz Metan în Liga 1. În cariera sa a mai evoluat la Liberty Salonta, UTA Arad sau FC Bihor.

Ovidiu Bic (foto principal, în stânga) are 21 ani și evoluează pe postul de mijlocaș stânga. Acesta a îmbrăcat sezonul trecut tricoul celor de la Olimpia Satu Mare și are la rândul său legătură cu FC Bihor, acolo unde a debutat în Liga 2. Bic a început pregătirea în această vară cu FC Brașov, însă în cele din urmă a ales să vină la Mediaș.

Mihai Iulian Stancu, 19 ani, este al treilea mijlocaș achiziționat de Gaz Metan. Acesta vine din Liga 3 de la SCM Argeșul Pitești.

Foto: Lucian DANCIU

Pe aceeași temă