Gânduri mari pentru Chindia după Adunarea Generală a Asociaților: „Avem în vizor aproximativ 10 jucători, unii chiar bine cotați”

Gânduri mari pentru Chindia după Adunarea Generală a Asociaților:**

Mult așteptata ședință a Adunării Generale a Asociaților clubului Chindia Târgoviște nu a adus prea multe noutăți suporterilor echipei dâmbovițene care a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 abia pe locul 7, la zece puncte distanță de UTA, a doua formație care promovează direct. Conducătorii Chindiei nu au discutat despre viitoarele transferuri, ce jucători vor pleca de la echipă, cât și despre soarta antrenorului Nicolae Croitoru.

„S-au discutat mai multe subiecte ce țin de partea economică, de buget, de lot sau de obiective, însă ne vom întâlni cu asociații într-un viitor apropiat. Vom încerca să terminăm cât mai sus în acest campionat, iar în următorul, în funcție și de evoluția lucrurilor privind noul stadion sau noul teren de antrenament, vom încerca chiar și un obiectiv al promovării în Liga 1″, a transmis președintele Marcel Ghergu, citat de Jurnal de Dâmbovița.

Conducătorul Chindiei a mai spus că nu s-a operat pentru moment nicio modificare în organigrama clubului: „Pentru noi, foarte important în acest moment este subiectul transferurilor. Avem în vizor aproximativ 10 jucători, unii chiar bine cotați, din care sperăm să transferăm cel puțin trei sau patru. Știți că am reziliat deja contractele cu Bicher și Rosciugă, iar în funcție de alegerile băncii tehnice, e posibil să mai apară despărțiri.”

Chindia Târgoviște are programată reunirea pe 11 ianuarie, la stadionul „Eugen Popescu”, acolo unde se vor pregăti până aproape de finalul lunii. Pe 20 ianurie vor face vizita medicală, iar de pe 28 ianuarie până pe 5 februarie vor efectua un cantonament centralizat la Centrul Național de fotbal de la Mogoșoaia.

Pe aceeași temă