Gafița, în probe la FC Olt!

Gafița,** în probe la FC Olt!

FC Olt a testat doi jucători noi în amicalul pierdut, scor 1-2, cu FC Argeș. Dan Oprescu l-a trimis în cea de-a doua repriză a testului pe Cristinel Gafița, fostul atacant al ACS Buftea, fotbalist ce în cariera sa a mai evoluat la echipe precum Astra sau Petrolul. Jucătorul care s-a despărțit de echipa ilfoveană la finalul turului ar putea reprezenta o soluție pentru ofensiva echipei oltene, mai ales că aceasta tocmai i-a reziliat contractul lui Adrian Pribac.

Cel de-al doilea jucător testat de FC Olt a fost și Paul Achim. Mijlocaș de 21 de ani a evoluat în sezonul trecut pentru FC Maramureș.

Irimescu s-a accidentat

În altă ordine de idei, fundașul central al celor de la Slatina, Paul Irimescu, s-a accidentat în meciul cu FC Argeș. Titular în primele amicale ale iernii, jucătorul poate rata ultima parte a stagiului de pregătire, la fel și șansa de a se impune în primul 11 pentru startul returului. Irimescu a fost trimis la Craiova pentru a efectua un control amănunțit.

 „La prima vedere se pare că este o entorsă la genunchi, sperăm să nu aibă ceva mai grav, să nu fie vorba despre ruptură de ligamente. Va merge la Craiova pentru un control amănunțit”, a declarat tehnicianul Dan Oprescu pentru Gazeta nouă.

Foto: Eduard BLAGA

Pe aceeași temă