Fratele lui Veron a aterizat în Banat! Argentinianul va juca în Liga a III-a

05 Aug. 2012, 10:27 Bursa transferurilor

Mutată recent la Timișoara, Flacăra Făget a dat o adevărată lovitură de imagine. Iani Veron, fratele celebrului Juan Sebastian Veron, a sosit la echipa de Liga a III-a la sugestia atacantului argentinian al bănățenilor, Speroni.

„Am ajuns în Timișoara datorită lui Raul Speroni, el mi-a zis să vin aici, că e o șansă bună și mi-a spus lucruri frumoase despre echipă. Știu că au început sezonul cu o victorie în Cupă și mă bucur, sunt aici să dau totul pentru echipă. Sunt fericit și vreau să încep să mă antrenez acum”, a declarat Iani Veron la sosire. Acesta a fost coleg la juniori cu atacantul timișenilor iar ultima dată a evoluat la Club Jorge Wilstermann, în liga secundă a Boliviei.

Mijlocașul nu e la prima experiență în Europa, el mai evoluând și pentru maghiarii de la Ferencvaros. Iani s-a interesat și de Liga I după ce mai mulți fotbaliști din Țara Tangoului au ajuns în România. „Mulți argentinieni vin să joace aici, precum a fost Fabbiani. Atunci am început să urmăresc campionatul românesc, deci îmi place, e o ligă bună”, afirmă argentinianul.

Nu-i place să fie comparat cu fratele mai mare

Crescut la Estudiantes de La Plata, la fel ca fratele și tatăl său, Iani a fost urmărit mereu de succesul avut de Juan Sebastian Veron (37 de ani), fostul internațional argentinian, legendă a lui Lazio și Manchester United.

„Nu-mi plac comparațiile, eu joc mijlocaș defensiv dar eu joc și pe dreapta sau stânga… Oriunde merg prima întrebare e despre fratele meu, nu am nicio problemă cu asta, dar vreau să spun că Iani e Iani și Sebastian e Sebastian. Eu cred că el e un jucător de top. Tatăl meu era diferit, juca atacant, ca Messi, aceeași poziție”, a adăugat Iani Veron.

„Am discutat cu fratele meu, mi-a dat sfaturi, despre lucruri care s-ar putea întâmpla, că trebuie să muncesc mult. Poate vine pe aici, merge în Italia, așa că poate vine și în România”, Iani Martin Veron, mijlocaș Flacăra Făget

Articol scris de Cornel BIHOLARI

05 Aug. 2012, 10:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă