Fratele legendarului Veron va juca în Liga a III-a!

03 Aug. 2012, 12:23 Bursa transferurilor
Fratele legendarului Veron** va juca în Liga a III-a!

Juan Sebastian Veron (37 de ani) s-a retras în această vară, după o carieră impresionantă, în care a îmbrăcat tricourile lui Parma, Lazio, Manchester United, Chelsea sau Inter.

Fratele său însă, Iani Veron (26 de ani), nu a ajuns la nivelul legendarului mijlocaș al naționalei Argentinei și se va transfera în Liga a III-a din România, la Flacăra Făget, în Timișoara.

Marian Trăiculescu, președintele clubului, a ajuns la un acord cu Iani Veron, iar fotbalistul va semna cât de curând cu Flacăra.

„Da, e adevărată informația. La sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă seara, Iani Veron va ajunge la Timișoara și va evolua pentru Flacăra. Iani Veron este prieten foarte bun cu Speroni, argentinianul transferat de Flacăra anul trecut, cei doi fiind și foști colegi de generație la juniorii formației argentiniene Estudiantes de la Plata. Plăcut impresionat de condițiile de aici, Speroni l-a convins pe fratele lui Juan Sebastian Veron să vină în România, la Flacăra Timișoara. Sper să-l conving pe Iani Veron să-l cheme la Timișoara și pe celebrul Juan Sebastian Veron”, a spus Trăiculescu pentru debanat.ro.

03 Aug. 2012, 12:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă