Fortuna îl așteaptă pe Danci! „Ni-l dorim foarte mult”

19 Aug. 2012, 13:02 Bursa transferurilor
Fortuna îl așteaptă pe Danci!**

Mijlocasul de 24 de ani de la FC Bihor, Cristi Danci (in roșu), se doreste a fi ultima achizitie a divizionarei C Fortuna Brazi! Danci, care a fost disponibilizat de catre oradeni, acum cateva saptamani, este un fotbalist pe care antrenorul de la Fortuna, Dan Dobai, il cunoaste foarte bine, din perioada in care a pregatit pe FC Bihor, presedintele Virgil Munteanu confirmand intentia de a-l aduce la Brazi.

„Am negociat cu el, telefonic, il asteptam sa ajunga aici si vom vedea daca semneaza. Este un jucator pe care ni-l dorim foarte mult”, spune Munteanu.

Altfel, sub comanda lui Dobai se mai afla doi jucatori „under 21”, Cristian Mateio (FC Olt) si Imbuzan (CFR 2 Cluj), asupra carora se va da un verdict dupa amicalul cu Gloria Buzau, disputat ieri de la ora 10,30, pe arena de langa Combinatul „Petrobrazi”.

In paralel cu pregatirile primei echipe, Fortuna 2 a inceput, de asemenea, antrenamentele la Nucet, jucatorii de la „satelit” urmand sa vina in Prahova doar cu prilejul meciurilor oficiale din Liga B Prahova, pe care le vor disputa pe stadionul din Valea Calugareasca.
La Fortuna 2 se antreneaza si fostul portar de la Petrolul, sarbul Campar, care a fost scos din lotul primei echipe de catre Dan Dobai.

In schimb, al doilea sarb, Matjevic, a plecat in tara sa natala, incheindu-si „conturile” cu gruparea lui Radu Calin.

Articol scris de Marian DIMA

19 Aug. 2012, 13:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă