Fortuna i-a mai luat un jucător Chindiei. Popescu va juca în Liga a II-a

După ce a reușit să-și asigure serviciile fostului „căpitan” al Chindiei Târgoviște, Georgian Honciu, Fortuna Poiana Câmpina a realizat un nou transfer de la fosta contracandidată în lupta pentru promovarea în eșalonul secund. Sport Câmpina scrie că prahovenii au obținut și semnătura portarului Iustin Popescu (21 ani), considerat cel mai bun goalkeeper al Seriei a VI-a a Ligii a III-a în ediția precedentă de campionat.

Popescu a apărat poarta Chindiei și în meciul din play-off pe care dâmbovițenii l-au pierdut în deplasarea de la Fortuna. Atunci, echipa din Poiana Câmpina s-a impus cu 2-0, a egalat rivalul la puncte și și-a asigurat promovarea în Liga a II-a.

În vizorul echipei lui Hagi

La finalul campionatului, la Târgoviște se zvonea că pe tânărul portar al Chindiei l-ar dori echipa lui Gheorghe Hagi. Evoluțiile foarte bune pe care acesta le-a avut în timpul sezonului recent încheiar l-au adus în vizorul mai multor echipe din România. Antrenorul Silviu Dumitrescu transmitea atunci că nu ar fi de acord să-și lase titularul buturilor să meargă în altă parte dacă s-ar reuși promovarea: „Eu nu l-aș lăsa pe Popescu să meargă la Viitorul. Este un portar bun de care Chindia are mare nevoie sezonul următor. Nu știu ce se va întâmpla din vară cu el, dar orice este posibil în privința sa, atâta timp cât a apărat foarte bine în actualul sezon”.

În campionat, Popescu nu a lipsit nicio secundă de pe terenul de joc și a bifat 1980 de minute, din totalul de 22 de meciuri. Goalkeeper-ul format la Școala de Fotbal „Gică Popescu” a apărat și în toate disputele din cupă, dar cu mențiunea că a trebuit să fie schimbat cu Omuț în meciul cu Dinamo, din optimile de finală după ce a suferit o accidentare în finalul primei reprize.

Se reunesc luni, atunci urmând să fie prezentat și noul antrenor

În altă ordine de idei, luni, de la ora 17.00, la stadionul „Fortuna” din Poiana Câmpina, va avea loc reunirea lotului nou-promovatei, dar și o conferință de presă în cadrul căreia vor fi prezentate achizițiile, noul staff tehnic și programul de pregătire.

Eusebiu Tudor va fi noul antrenor principal, acesta urmând a-și prezenta colaboratorii. La nivelul lotului de jucători, certitudinile sunt puține. Marin și Damian și-au prelungit contractele, Chipirliu ar putea fi obținut definitiv de la Oțelul, Cioinac revine după despărțirea de Dinamo, iar Honciu și Popescu vin de la Chindia.

La capitolul despărțiri este deocamdată un singur nume, Barbu alegând să joace în noul sezon la FC Voluntari.

Pe aceeași temă